logo

PELBAGAI PROGRAM DAN AKTIVITI DI PUSAT TUISYEN PERINTIS DIDIK

Selain menawarkan perkhidmatan tuisyen secara berkumpulan dan persendirian, Pusat Tuisyen Perintis Didik turut mengadakan pelbagai program dan aktiviti yang bermanfaat kepada para pelajar. Tujuan utama program dan aktiviti ini diadakan bagi melahirkan pelajar yang aktif dengan dengan pelbagai penglibatan. Selain itu, anjuran program seumpama ini juga dapat merapatkan hubungan sesama pelajar dan tutor.

fitness1

fitness3

fitness4

Pusat Tuisyen Perintis Didik turut berpeluang membawa sekumpulan pelajar dari aliran Sains Sukan untuk menyertai Program Rekreasi Sihat di Pusat Gimnasium. Dengan menyertai program ini, para pelajar dapat mempelajari teknik-teknik penggunaan peralatan sukan dengan cara yang betul.

SAM_0258

IMG_0917

IMG_0906

Setiap kali tibanya bulan mulia Bulan Ramadan, Pusat Tuisyen Perintis Didik tidak melepaskan peluang menyambut kehadiran bulan ini dengan mengadakan majlis berbuka puasa beramai-ramai.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pusat Tuisyen Perintis Didik juga gemar mengadakan program-program luar. Tujuan program luar diadakan bagi memberi pendedahan kepada para pelajar dengan mengadakan aktiviti secara berkumpulan bagi mewujudkan semangat kerjasama dan tolong-menolong.

birthday3birthday7birthday22

Pusat Tuisyen Perintis Didik juga suka mengadakan majlis makan-makan bersama para pelajar. Antara majlis yang dimaksudkan seperti majlis sambutan ulangtahun pelajar, majlis makan malam aprisiasi dan sebagainya

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories
Latest Posts
View All
Alamat
  • Alamat
  • No. 8-1-B, Jalan Kristal AR7/AR, Seksyen 7, 40000, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
  • 012 935 6449
  • perintisdidik@gmail.com