logo

PUSAT TUISYEN PERINTIS DIDIK CAWANGAN BARU DI PLAZA AZALEA, BANDAR SHAH ALAM!

Plaza AzaleaPENGAMBILAN BARU KINI DIBUKA KHAS UNTUK PARA PELAJAR YANG TINGGAL DI KAWASAN SEKITAR SEKSYEN 14, SHAH ALAM! LEBIH EKSKLUSIF, LEBIH TENANG DAN LEBIH PERHATIAN!

Berikutan permintaan tinggi dalam kalangan pelajar dan ibubapa untuk menyertai perkhidmatan tuisyen, Pusat Tuisyen Perintis Didik cawangan baru telah dibuka di tengah-tengah bandaraya indah Shah Alam! Kepada ibubapa dan pelajar-pelajar yang tinggal di sekitar bandaraya tersebut, anda kini sudah boleh sertai kami dengan menyertai Kelas Tuisyen Persendirian (Peribadi) di Plaza Azalea, Seksyen 14, Shah Alam.

Memandangkan Plaza Azalea baru sahaja dibuka, pasti ramai tertanya-tanya dimanakan Plaza Azalea ini? Berikut merupakan kedudukan Pusat Tuisyen Perintis Didik cawangan baru ini, terletak berhampiran Anggerik Mall, Kompleks PKNS, Bangunan MBSA, Hospital DEMC Baru, Bluewave Hotel, Bank CIMB, Perpustakaan Shah Alam, SACC Convention Centre, Sekolah Antarabangsa yang bakal dibuka tidak lama lagi dan banyak lagi!

Untuk makluman pelajar dan ibubapa, Pusat Tuisyen Perintis Didik cawangan Seksyen 14 ini hanya khusus untuk KELAS TUISYEN PERSENDIRIAN (PRIVATE TUITION) SAHAJA. Sila Klik Disini untuk maklumat lanjut berkenaan KELAS TUISYEN PERSENDIRIAN.

Sekiranya anda berminat, Sila hubungi Cikgu Sam Ismail talian 012-935 6449 untuk pendaftaran.

Jadual Private Tuisyen D123

PT D456 PT T123 PT T45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories
Latest Posts
View All
Alamat
  • Alamat
  • No. 8-1-B, Jalan Kristal AR7/AR, Seksyen 7, 40000, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
  • 012 935 6449
  • perintisdidik@gmail.com